Venlo - Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van de gemeente

Referentie 19062002

Vul onderstaand formulier in om het eerste contact te leggen met de adverteerder

  • Land: Nederland
  • Regio: Limburg
  • Gemeente: Venlo
  • Sector: Horeca
  • Activiteit: Café's
  • Juridische vorm: VOF
  • Oprichtingsjaar: 1993
  • Aantal werknemers: Niet meegedeeld
  • Prijs: Niet meegedeeld
  • Reden: Niet meegedeeld

Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo.

Ook mogelijkheid tot huren.

Prima onderhouden horecapand gelegen midden in het centrum, in het kernwinkelgebied van Venlo met een enorme stroom passanten. Het café met knus terrasje welk geheel overdekt kan worden door een elektrisch bedienbare luifel.

Vrij van elke formule bestaat deze zaak al meer dan 100 jaar waarbij het huidige ondernemerspaar de zaak in 1993 van de ouders hebben overgenomen en reeds vanaf 1976 in de familie is. Nu de pensioengerechtigde leeftijd al ruimschoots is bereikt en het stokje graag wordt overgedragen wordt dit mooie authentieke en goed renderende bedrijf ter overname aangeboden inclusief het vastgoed.

Het geheel, inventaris en vastgoed, wordt nu aangeboden en biedt een geweldige kans voor een nieuwe ondernemer die deze zaak op de huidige wijze voort kan zetten wat een solide basis is of zijn/haar nieuwe droomconcept kan laten uitkomen. Kansen liggen in o.a. maaltijden waar nu nog geen gebruik van wordt gemaakt.
Gelegen in hartje Venlo met diverse bedrijven zoals tegenover de 2 Brüder van Venlo, restaurants, een dansschool en een enorme passantenstroom op slechts enkele meters afstand, is de locatie goed te noemen. Het publiek is zeer gemêleerd van jong tot oud en van passanten tot de vele vaste gasten die dit bedrijf al jaren aandoen. Tevens zijn hier meer dan een tiental vooraanstaande verenigingen gesetteld. Het café is onlangs benoemd tot DE Venlose Vastenavond café met de unieke 3 sterren door de grootste carnavalsvereniging de Jocus.

Het café beschikt over alle noodzakelijke inventaris zoals u verwacht van een origineel bruin café en ademt nostalgie uit. Op het heerlijke terras is het goed toeven. In de achtergelegen keuken bestaat er nog een mogelijkheid om eventueel in de toekomst maaltijden te bereiden waar nu nog geen gebruik van wordt gemaakt.
Op de 1e verdieping is een ruime zaal welke zeer goed geboekt wordt met name door de diverse verenigingen.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Oppervlakten:
Café ca. 49 m²
Zaal ca. 34 m²
Kelder ca. 8 m²
Keuken ca. 17 m²
Overige ruimte ca. 60 m²
Brouwerijinventaris betreft bruikleen, voor het overige geen lease- of huurcontracten.
Geen overname personeel.

Omzetindicatie: op aanvraag.
Vraagprijs geheel: op aanvraag k.k.
Nader te bepalen onderverdeling in vastgoed, inventaris en goodwill.